Margaux Fashion & Design (MFD) staat voor online mode en moderne ontwerpen.

Margaux Fashion staat voor een verfrissende kijk op mode. Van casual tot diverse gelegenheidskleding, wij bieden voor elke gelegenheid de juiste cocktailjurk, avondjurk, tuniek of top. Door de ruime keuze komen we tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen.

Margaux Design staat voor een actuele kijk op design in ieders leefomgeving. We geloven dat door een samenstelling van de juiste accessoires een huis een thuis wordt, een warm welkom voor iedereen.

MFD-werkwijze: De eigenaren verzorgen zelf de inkoop en kiezen bewust voor in Nederland onbekende merken. Zij zijn ervan overtuigd dat deze collectie zich positief onderscheid van vele merken op de Nederlandse markt.
Bij de samenstelling van onze collecties, van zowel de mode als de design-producten, dienen de wensen van onze klanten als uitgangspunt. De collecties worden hierop voortdurend nauwlettend afgestemd. Ook besteden we de nodige aandacht aan zowel de kwaliteit, als de prijs/kwaliteitverhouding van onze producten.

MFD-overtuiging: "Een goed product verkoopt zichzelf, MFD brengt ze alleen binnen handbereik". 

MFD staat verder voor vertrouwen, een open en eerlijke communicatie, voldoende keuze uit betaalmogelijkheden en duidelijke afleveringsafspraken.


| Meer